Vlaggenlijnen

Vlaggenlijnen van stof zijn altijd leuk voor ieder feest. De slingers worden gemaakt van katoen, zijn 6 meter lang en hebben 20 vlaggetjes. Sfeervol om te gebruiken bij een verjaardag, op de babykamer of om je kinderkamer mee te stylen. 

Op deze pagina vind je stoffen vlaggenlijnen die al gemaakt zijn en zo besteld kunnen worden. Wil je een vlaggenlijn laten maken in andere kleuren? Kies dan voor de vlaggenlijn in huisstijl. Voor een vlaggenlijn met naam gelden andere tarieven, welke je bij de kraamcadeaus kunt vinden.

 • Vlaggenlijn van stof oud rose en goud
  Vlaggenlijn van stof oud rose en goud

  Stofjes met printjes in rose en goud. De vlaggetjes in deze slingers worden altijd dubbel van stof gemaakt, zodat de slinger er van twee kanten mooi uit ziet. Nette afwerking en de stoffen slinger is 6 meter lang en 20 vlaggetjes!

  € 29,50
 • Vlaggenlijn oud groen, terra, grijs en zwart
  Vlaggenlijn oud groen, terra, grijs en zwart

  Stofjes met diverse kleuren.De vlaggetjes in deze slingers worden altijd dubbel van stof gemaakt, zodat de slinger er van twee kanten mooi uit ziet. Nette afwerking en de stoffen slinger is 6 meter lang en 20 vlaggetjes!

  € 29,50
 • Vlaggenlijn van stof oker, zwart en petrol
  Vlaggenlijn van stof oker, zwart en petrol

  Stofjes met prints in diverse kleuren. De vlaggetjes in deze slingers worden altijd dubbel van stof gemaakt, zodat de slinger er van twee kanten mooi uit ziet. Nette afwerking. De stoffen slinger is 6 meter lang en 20 vlaggetjes!

  € 27,50
 • Vlaggenlijn oud groen, grijs en zwart
  Vlaggenlijn oud groen, grijs en zwart

  Stofjes met printjes in zwart en wit. De vlaggetjes in deze slingers worden altijd dubbel van stof gemaakt, zodat de slinger er van twee kanten mooi uit ziet. Nette afwerking en de stoffen slinger is 3meter lang en 10 vlaggetjes!

  € 20,00
 • Vlaggenlijn van stof zwart, wit en rose
  Vlaggenlijn van stof zwart, wit en rose

  Stofjes met printjes in zwart, wit en rose. De vlaggetjes in deze slingers worden dubbel van stof gemaakt, zodat de slinger er van twee kanten mooi uit ziet. Nette afwerking en de stoffen slinger is 6 meter lang en 20 vlaggetjes!

  € 27,50
 • Vlaggenlijn okergeel, grijs en zwart
  Vlaggenlijn okergeel, grijs en zwart

  Stofjes met printjes in zwart en wit. De vlaggetjes in deze slingers worden altijd dubbel van stof gemaakt, zodat de slinger er van twee kanten mooi uit ziet. Nette afwerking en de stoffen slinger is 6 meter lang en 20 vlaggetjes!

  € 27,50
 • Vlaggenlijn naar wens gemaakt
  Vlaggenlijn naar wens gemaakt

  Wanneer je deze vlaggenlijn besteld, mag je zelf aangeven in welke kleuren je de slinger zou willen hebben. Dit kan zijn in de stijl van je bedrijf, de kleuren van je babykamer of huiskamer, of naar eigen idee in te…

  € 29,50
 • Vlaggenlijn Sinterklaas
  Vlaggenlijn Sinterklaas

  De vlaggenlijn is circa 4 meter lang en telt 10 vlaggen met applicaties. Tussendoor hangen vrolijk gekleurde pietjes.

  € 32,50
 • Vlaggenlijn van stof meloentjes
  Vlaggenlijn van stof meloentjes

  Stofjes met printjes en meloentjes. De vlaggetjes in deze slingers worden altijd dubbel van stof gemaakt, zodat de slinger er van twee kanten mooi uit ziet. Nette afwerking en de stoffen slinger is 6 meter lang en 20 vlaggetjes!

  € 27,50

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via deze knop!
Aanmelden
© 2012 - 2021 S'tof van Evelien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel