Stickers voor ieder feestje

Met deze kleine stickertjes tover je in een mum van tijd een feestelijk momentje in elkaar. Beplak een bekertje voor een traktatie op school, maak er een prikker van voor in een cupcake. Ook leuk op een klein kaartje als je peuter mag trakteren, of om een kadootje mee te beplakken. Het is niet moeilijk om iets leuks te maken. De kleine stickertjes hebben altijd een leuk effect. Handig om in huis te hebben en een kleinigheidje mee te versieren!

per pagina
 • Kadosticker set feestdagen
  Kadosticker set feestdagen

  Kadosticker set geschikt voor de feestdagen. In totaal 45 stickers in diverse soorten met daarbij glitter krullint in de kleur oud groen.

  € 6,00
 • Kadosticker Grote Zus
  Kadosticker Grote Zus

  Set van 10 stickertjes 'Hoera ik ben grote zus'. Als je de grote zus wilt laten trakteren op school of kinderdagopvang, maak je in een mum van tijd iets leuks door gebruik van dit stickertje.

  € 1,50
 • Kadosticker Grote Broer
  Kadosticker Grote Broer

  Set van 10 stickertjes 'Hoera ik ben grote broer'. Als je de grote broer wilt laten trakteren op school of de dagopvang, maak je in een mum van tijd iets leuks door gebruik van dit stickertje.

  € 1,50
 • Kadosticker Hoera 1 jaar
  Kadosticker Hoera 1 jaar

  Set van 10 stickertjes 'Hoera! 1 jaar'. Voor een traktatie of uitnodiging van de eerste verjaardag, maak je in een mum van tijd iets leuks door gebruik te maken van dit stickertje.

  € 1,50
 • Kadosticker Hoera 4 jaar
  Kadosticker Hoera 4 jaar

  Set van 10 stickertjes 'Hoera! 4 jaar'. Als je de kleine wilt laten trakteren op school of kinderdagopvang, maak je in een mum van tijd iets leuks door gebruik te maken van dit stickertje.

  € 1,50
 • Kadosticker Hoera 5 jaar
  Kadosticker Hoera 5 jaar

  Set van 10 stickertjes 'Hoera! 5 jaar'. Als je de kleine wilt laten trakteren op school of kinderdagopvang, maak je in een mum van tijd iets leuks door gebruik te maken van dit stickertje.

  € 1,50
 • Kadosticker Naar de Basisschool
  Kadosticker Naar de Basisschool

  Set van 10 stickertjes 'ik ga naar de basisschool'. Als je de kleine wilt laten trakteren bij de kinderdagopvang, maak je supersnel iets leuks door gebruik te maken van dit stickertje.

  € 1,50
 • Kadosticker Bedankt voor de fijne tijd
  Kadosticker Bedankt voor de fijne tijd

  Set van 10 stickertjes 'Bedankt voor de fijne tijd'. Als je de kleine wilt laten trakteren bij de kinderdagopvang, bij een afscheid , of voor jezelf wanneer je afscheid neemt op je werk. Maak in een mum van tijd iets leuks!

  € 1,50
 • Kadosticker Voor...
  Kadosticker Voor...

  Set van 10 stickertjes 'Voor:....'. Als je de kleine wilt laten trakteren bij de kinderdagopvang, op school, bij een afscheid, als kadolabel bij de feestdagen. Maak supersnel iets leuks door gebruik te maken van dit etiket.

  € 1,50
 • Kadosticker Liefs
  Kadosticker Liefs

  Set van 10 stickertjes 'Liefs'. Te gebruiken om een persoonlijk kadootje mee op te leuken. Maak in een mum van tijd iets moois door gebruik te maken van dit stickertje.

  € 1,50
 • Kadosticker Knuffels & Kusjes
  Kadosticker Knuffels & Kusjes

  Set van 10 stickertjes 'Knuffels & Kusjes'. Te gebruiken om een persoonlijk kadootje mee op te leuken. Maak supersnel iets moois door gebruik te maken van dit stickertje. Wat ideetjes hiervoor krijg je erbij.

  € 1,50
 • Kadosticker Kadootje voor jou
  Kadosticker Kadootje voor jou

  Set van 10 stickertjes 'Kadootje voor jou'. Te gebruiken om een persoonlijk kadootje mee op te leuken. Maak supersnel iets moois door gebruik te maken van dit stickertje.

  € 1,50
per pagina

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via deze knop!
Aanmelden
Verzendkosten
© 2012 - 2023 S'tof van Evelien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel