Over S'tof van Evelien

Creativiteit zit in mijn bloed en ik ben liever bezig dan dat ik stil zit. Vrienden en familie die mij kennen weten intussen wel dat ik altijd wel wat te doen heb. Maar het punt is...ik word er blij van!  Niets zo heerlijk dan markten af te struinen en de leukste stofjes te vinden. Rondlopen en ideetjes opdoen, even voelen hoe de structuur van de stof is en intussen al bedenken wat ik ervan zou willen maken. "Stof kopen en iets maken van stof, zijn twee aparte hobbies", vertelde iemand me ooit.  En intussen weet ik dat ze beide voor mij niet meer te missen zijn!

Na de geboorte van mijn kinderen startte ik mijn webshop Ooievaargeland.nl. Gewoon omdat het me wel leuk leek en ik mijn creatieve ideetjes graag met anderen deel. Ondernemerschap heeft mij altijd geboeid en waarom zou ik het niet proberen? Het begon met het verhuren van de ooievaarsnesten, maar het maken van kraamkadootjes van stof werd door de jaren heen steeds meer. En hierdoor dekte de naam Ooievaargeland.nl de lading niet meer van wat ik allemaal aanbood in de webshop. Na lang wikken en wegen, ben ik overgestapt naar een nieuwe naam voor de webshop: S'tof van Evelien. 

De webshop brengt mij een stuk voldoening, een fijn gevoel en ruimte om mijn eigen creaties te ontwikkelen. Datgene wat ik voor ogen heb, kan ik omzetten naar een eigen creatie. Ik hoop je met mijn artikelen voor  je pasgeboren baby of kleine koter, net zo vrolijk en blij te kunnen maken als ik was toen ik het voor je mocht maken.

Liefs, Evelien

 

 

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via deze knop!
Aanmelden
Verzendkosten
© 2012 - 2024 S'tof van Evelien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel