Kinderschortjes

De kinderschortjes hebben een standaard maat die goed te dragen is als de kinderen tussen 4 en 8 jaar oud zijn. Een kinderkookschort kan ook met naam erop gemaakt worden, wat een meerprijs van € 2,50 betekent. In de artikelen zijn enkele kookschortjes met naam als voorbeeld opgenomen.

Als kinderen wat jonger zijn dan 4 jaar valt het kookschortje wat ruim, maar dit is prima op te lossen als het koord achter in de nek wat wordt geknoopt, zodat het kinderkookschortje wat hoger valt. Op deze manier kan het schortje als het ware met het kindje mee groeien!

Op deze website vind je kinderschortjes voor meisjes én jongens! Want niet alleen meisjes houden ervan om cakejes te bakken...

 

 • Kinderschortje rose tinten
  Kinderschortje rose tinten

  Kookschortje is in geruit rose en zakje in rose met witte print.
  Dit leuke schortje maakt het bakken in de keuken nóg gezelliger. Het beschermt de kleren tegen vuil en vlekken en in het zakje kun je even een bakvormpje

  € 11,50
 • Kinderschortje oud rose
  Kinderschortje oud rose

  Kookschortje in oud rose met grijs. Dit leuke schortje maakt bakken in de keuken nóg gezelliger. Het beschermt de kleren tegen vuil en vlekken en in het zakje kun je even een bakvormpje stoppen. Origineel kado!

  € 11,50
 • Kinderschortje oud groen en toekans
  Kinderschortje oud groen en toekans

  Kookschortje met oud groen en print. Dit leuke schortje maakt bakken in de keuken nóg gezelliger. Het beschermt de kleren tegen vuil en vlekken en in het zakje kun je even een bakvormpje stoppen. Origineel kado!

  € 11,50
 • Kinderschortje okergeel zwart en wit
  Kinderschortje okergeel zwart en wit

  Kookschortje in wit met zwarte en okergele cactussen. Dit leuke schortje maakt bakken in de keuken nóg gezelliger. Het beschermt de kleren tegen vuil en vlekken en in het zakje kun je even een bakvormpje stoppen. Origineel kado!

  € 11,50
 • Kinderschortje rose en rood
  Kinderschortje rose en rood

  Kookschortje in rose ruit. Dit leuke schortje maakt bakken in de keuken nóg gezelliger. Het beschermt de kleren tegen vuil en vlekken en in het zakje kun je even een bakvormpje stoppen. Origineel kado!

  € 11,50
 • Kinderschortje regenboog
  Kinderschortje regenboog

  Kookschortje in naturel tinten en regenboogjes. Dit leuke schortje maakt bakken in de keuken nóg gezelliger. Het beschermt de kleren tegen vuil en vlekken en in het zakje kun je even een bakvormpje stoppen. Origineel kado!

  € 11,50
 • Kinderschortje legergroen
  Kinderschortje legergroen

  Kookschortje legergroen met okergeel zakje. Dit leuke schortje maakt bakken in de keuken nóg gezelliger. Het beschermt de kleren tegen vuil en vlekken en in het zakje kun je even een bakvormpje stoppen. Origineel kado!

  € 11,50
 • Kinderschortje ballen
  Kinderschortje ballen

  Kookschortje met sportieve print. Dit leuke schortje maakt bakken in de keuken nóg gezelliger. Het beschermt de kleren tegen vuil en vlekken en in het zakje kun je even een bakvormpje stoppen. Origineel kado!

  € 11,50

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via deze knop!
Aanmelden
Verzendkosten
© 2012 - 2023 S'tof van Evelien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel