Kinderschortjes

De kinderschortjes hebben een standaard maat die goed te dragen is als de kinderen tussen 4 en 8 jaar oud zijn. Een kinderkookschort kan ook met naam erop gemaakt worden, wat een meerprijs van € 2,50 betekent. In de artikelen zijn enkele kookschortjes met naam als voorbeeld opgenomen.

Als kinderen wat jonger zijn dan 4 jaar valt het kookschortje wat ruim, maar dit is prima op te lossen als het koord achter in de nek wat wordt geknoopt, zodat het kinderkookschortje wat hoger valt. Op deze manier kan het schortje als het ware met het kindje mee groeien!

Op deze website vind je kinderschortjes voor meisjes én jongens! Want niet alleen meisjes houden ervan om cakejes te bakken...

 

 • Kinderschortje rose tinten
  Kinderschortje rose tinten

  Kookschortje is in allerlei tinten rose en zakje in rose met witte stippen.
  Dit leuke schortje maakt het bakken in de keuken nóg gezelliger. Het beschermt de kleren tegen vuil en vlekken en in het zakje kun je even een bakvormpje

  € 11,50
 • Kinderschortje rose
  Kinderschortje rose

  Kookschortje in oud rose met grijs. Dit leuke schortje maakt bakken in de keuken nóg gezelliger. Het beschermt de kleren tegen vuil en vlekken en in het zakje kun je even een bakvormpje stoppen. Origineel kado!

  € 11,50
 • Kinderschortje oud groen en grijs
  Kinderschortje oud groen en grijs

  Kookschortje met oud groen en grijze print. Dit leuke schortje maakt bakken in de keuken nóg gezelliger. Het beschermt de kleren tegen vuil en vlekken en in het zakje kun je even een bakvormpje stoppen. Origineel kado!

  € 11,50
 • Kinderschortje okergeel zwart
  Kinderschortje okergeel zwart

  Kookschortje in hip okergeel en zakje met stippen. Dit leuke schortje maakt bakken in de keuken nóg gezelliger. Het beschermt de kleren tegen vuil en vlekken en in het zakje kun je even een bakvormpje stoppen. Origineel kado!

  € 11,50
 • Kinderschortje rose grijs vogeltjes
  Kinderschortje rose grijs vogeltjes

  Kookschortje in grijs met rose en vogeltjesprint. Dit leuke schortje maakt bakken in de keuken nóg gezelliger. Het beschermt de kleren tegen vuil en vlekken en in het zakje kun je even een bakvormpje stoppen. Origineel kado!

  € 11,50
 • Kinderschortje okergeel bloemetjes
  Kinderschortje okergeel bloemetjes

  Kookschortje in hip okergeel en zakje met bloemetjes. Dit leuke schortje maakt bakken in de keuken nóg gezelliger. Het beschermt de kleren tegen vuil en vlekken en in het zakje kun je even een bakvormpje stoppen. Origineel kado!

  € 11,50
 • Kinderschortje zwart
  Kinderschortje zwart

  Kookschortje zwart met okergeel zakje. Dit leuke schortje maakt bakken in de keuken nóg gezelliger. Het beschermt de kleren tegen vuil en vlekken en in het zakje kun je even een bakvormpje stoppen. Origineel kado!

  € 11,50
 • Kinderschortje rose met paars
  Kinderschortje rose met paars

  Kookschortje in rose ruit en paars gebloemd zakje. Dit leuke schortje maakt bakken in de keuken nóg gezelliger. Het beschermt de kleren tegen vuil en vlekken en in het zakje kun je even een bakvormpje stoppen. Origineel kado!

  € 11,50
 • Kinderschortje oud groen, rose en okergeel
  Kinderschortje oud groen, rose en okergeel

  Kookschortje in oud groene print en okergeel zakje. Dit leuke schortje maakt bakken in de keuken nóg gezelliger. Het beschermt de kleren tegen vuil en vlekken en in het zakje kun je even een bakvormpje stoppen. Origineel kado!

  € 11,50
 • Kinderschortje mint en rose
  Kinderschortje mint en rose

  Kookschortje mintgroen met sterren, zakje met stippen. Dit leuke schortje maakt bakken in de keuken nóg gezelliger. Het beschermt de kleren tegen vuil en vlekken en in het zakje kun je even een bakvormpje stoppen. Origineel kado!

  € 11,50
 • Kinderschortje ballen
  Kinderschortje ballen

  Kookschortje met sportieve print. Dit leuke schortje maakt bakken in de keuken nóg gezelliger. Het beschermt de kleren tegen vuil en vlekken en in het zakje kun je even een bakvormpje stoppen. Origineel kado!

  € 11,50

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via deze knop!
Aanmelden
Verzendkosten
© 2012 - 2023 S'tof van Evelien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel