Stoffen ballen

Wil je als kraamcadeau een pakket samen stellen? Dan is deze stoffen bal een leuk idee om daaraan toe te voegen. Een uniek ontwerp, wat door de allerkleinste handjes al snel is vast te houden. De baby kan het zelfs met één hand vast houden en het stimuleert de motoriek.

Gemaakt van stof en fiberfill. In het midden zit een belletje.

 • Stoffen bal rose met wit
  Stoffen bal rose met wit

  Bal is gemaakt van diverse stofjes in rose met wit met belletjes in het midden. De bal heeft een uniek ontwerp; het is geschikt voor kleine kindjes omdat de ballen met één hand vast te houden zijn.

  € 10,95
 • Stoffen bal grijs, rose en wit
  Stoffen bal grijs, rose en wit

  Bal is gemaakt van diverse stofjes in rose met wit met belletjes in het midden.De bal heeft een uniek ontwerp; het is geschikt voor kleine kindjes omdat de ballen met één hand vast te houden zijn. De ballen kunnen uitgewassen.

  € 10,95
 • Stoffen bal blauw wit
  Stoffen bal blauw wit

  Bal is gemaakt van diverse stofjes in blauwe stofjes met belletjes in het midden. De bal heeft een uniek ontwerp; het is geschikt voor kleine kindjes omdat de ballen met één hand vast te houden zijn.

  € 10,95
 • Stoffen bal okergeel en zwart
  Stoffen bal okergeel en zwart

  Bal is gemaakt van stofjes in okergeel, zwart en grijs en belletjes in het midden.De bal heeft een uniek ontwerp; het is geschikt voor kleine kindjes omdat de ballen met één hand vast te houden zijn.

  € 10,95
 • Stoffen bal oud groen, zwart en grijs
  Stoffen bal oud groen, zwart en grijs

  Bal is gemaakt van diverse stofjes in oud groen en grijs met belletjes in het midden. De bal heeft een uniek ontwerp; het is geschikt voor kleine kindjes omdat de ballen met één hand vast te houden zijn.

  € 10,95
 • Stoffen bal okergeel, zwart en grijs
  Stoffen bal okergeel, zwart en grijs

  Bal is gemaakt van diverse stofjes in Okergeel, zwart en grijs met belletjes in het midden.De bal heeft een uniek ontwerp; het is geschikt voor kleine kindjes omdat de ballen met één hand vast te houden zijn.

  € 10,95
 • Stoffen bal Hollands
  Stoffen bal Hollands

  Bal is gemaakt van diverse rood, wit en blauwe stofjes, met belletjes in het midden. De bal heeft een uniek ontwerp; het is geschikt voor kleine kindjes omdat de ballen met één hand vast te houden zijn.

  € 9,50

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via deze knop!
Aanmelden
Verzendkosten
© 2012 - 2023 S'tof van Evelien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel