Openingstijden

S'tof van Evelien heeft geen vaste openingstijden. Via Facebook wordt gecommuniceerd, wanneer je vrij door kunt lopen om bij mij thuis de spulletjes te bekijken. Het schoolbord staat dan aan de straat, wat aangeeft dat het 'winkeltje' open is.  Vaak is dat op woensdag, vrijdag of zaterdag een deel van de dag.

S'tof van Evelien is gelegen nabij het nieuwe winkelcentrum Koningsoord in Berkel-Enschot. Op 5 minuten loopafstand, aan de andere kant van het klooster, woon ik en heb ik een atelier en winkelruimte. In het weekend is het dan vaak mogelijk even binnen te wandelen om mijn handgemaakte spulletjes te bekijken. Superleuk als je interesse hebt! 

Staat het bord aan de straat? Kom dan achterom via de poort, dat mag in een dorp. Staat het bord er niet? Kom dan een andere keer even kijken. Het is daarnaast altijd mogelijk om via de webshop iets te bestellen en op afspraak bij me op te halen als je toch gaat winkelen bij het nieuwe Koningsoord.

Bellen of mailen omdat je een kadootje zou willen kopen in mijn winkeltje mag altijd. Kijk hiervoor even op de contactpagina hoe ik ben te bereiken. We plannen dan samen even een momentje.

Gastenboek

  • 20-07-2020 - Mooie producten, snelle bezorging en fijne persoonlijke service! lees meer
  • 15-07-2020 - Bedankt voor de prachtige vlaggenlijn die we hebben mogen ontvangen....  lees meer
  • 22-06-2020 - Hartstikke bedankt voor de mooie vaandel Evelien. Heel mooi en...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via deze knop!
Aanmelden
© 2012 - 2020 S'tof van Evelien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel