Wat kost het om een tafeltent te laten maken?

Zomaar een prijs noemen voor het laten maken van een tafeltent kan ik helaas niet. De prijs is namelijk sterk afhankelijk van de lengte van de tafel waar de tent over moet komen, en het aantal applicaties die je op de tent zou willen hebben. Je kunt je vast wel voorstellen dat ik veel meer stof nodig heb voor een tafel die 1.60m lang is of een tafel die bijna 3 meter lang is. Dat maakt dat de inkoopkosten voor het materiaal al erg verschillend kan zijn.

Daarnaast speelt ook mee hoeveel dingen je graag op de tent zou willen hebben. Het knippen en naaien van de applicaties vergt veel tijd én veel kleuren vilt die je nodig hebt. En hoewel ik het aantal uren wat ik in de tafeltent steek niet eens kan tellen, maakt het wel dat de tafeltent daardoor duurder wordt. Het maken van een tafeltent is nu eenmaal een tijdrovende klus. Ik zou bijna zeggen; Bezint, voordat je zelf begint...

Via deze website kun je berekenen wat het zou kosten als je het bij mij zou laat maken. Ga gerust eens kijken op de markt wat de stofjes, bandjes, lintjes en dergelijke kosten die je erbij nodig hebt. Zo kun je bekijken of je de tafeltent zelf wilt maken of toch maar gaat bestellen.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via deze knop!
Aanmelden
Verzendkosten
© 2012 - 2024 S'tof van Evelien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel