Tafeltenten

 

 

Tafeltenten worden altijd op maat gemaakt, omdat iedere tafel weer anders is. Om die reden moet de tent ook altijd vooraf betaald worden. En dus is een bestelling voor een tafeltent pas definitief als de betaling ontvangen is. 

Een tafeltent wordt standaard gemaakt met een deurtje en 2 ramen met bloemetjes er omheen. Overige applicaties hebben een meerprijs. Bij het bestellen van de tafeltent graag aangeven welke applicaties op de tent gewenst zijn en tevens bestellen. Vergeet daarbij niet door te klikken onder aan de pagina voor meerdere mogelijkheden!

Mocht een applicatie gewenst zijn die niet bij de artikelen staat, dan graag even aangeven bij de opmerkingen in het bestelproces. Hier kan ook de gewenste kleur van de tent aangegeven worden. De levertijd van een tafeltent bedraagt ongeveer 3 weken. Tijdens de bestelling ook de exacte maten aangeven van de tafel ( hoogte, breedte en lengte) en eventuele wensen voor de kleur.

Een tafeltent kan ook op maat gemaakt worden voor een ronde of ovale tafel. Graag hierover contact opnemen voor verdere uitleg.

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via deze knop!
Aanmelden
Verzendkosten
© 2012 - 2024 S'tof van Evelien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel